U bevindt zich hier:  nv gezond award

nv gezond award

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

nvgezondaward
omdat aandacht voor gezondheid op de werkvloer moet beloond worden!
 

Gezondheidsbeleid levert bedrijven heel wat op

De juiste werknemers vinden. En ze nadien gemotiveerd en langer aan de slag houden: het zijn geen evidente uitdagingen voor werkgevers. Door aandacht te besteden aan het welzijn en de gezondheid van werknemers kunnen werkgevers hier nochtans gepast op inspelen. Uit onderzoek blijkt immers dat gezonde werknemers zich fysiek én mentaal beter in staat voelen om hun job naar behoren uit te voeren. En misschien nog belangrijker, ook langer vol te houden. Een duurzaam gezondheidsbeleid levert dus heel wat op!

nv gezond award: uitgelezen kans op positieve profilering voor kmo's

Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie vzw (VIGeZ) lanceert daarom in samenwerking met zijn partners jaarlijks de ‘nv gezond award’, de enige wedstrijd voor kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen en Brussel die aandacht hebben voor gezondheid op de werkvloer. Met deze verkiezing wil het VIGeZ vooral kmo’s motiveren om samen werk te maken van de gezondheid van hun werknemers. Een uitgelezen kans ook om gezondheidsinitiatieven in de kijker te zetten.

Zowel kmo's uit profit, non-profit als social profit kunnen deelnemen

Bent u zaakvoerder of personeelsverantwoordelijke van een kmo? Runt u misschien een social profit onderneming? Heeft u een taak als preventieadviseur binnen uw bedrijf? Of bent u manager van een bedrijventerrein of voorzitter van een bedrijvenvereniging?

Om iedereen kans te geven om deel te nemen en de samenwerking tussen buurbedrijven te stimuleren, roept de wedstrijd immers 3 categorieën in het leven: de categorie ‘individuele KMO’ (profit), de categorie ‘individuele KMO’ (non-profit/social profit) en de categorie ‘groep van KMO’s’.

Ook grote bedrijven kunnen zich inschrijven

Om in te schrijven als individuele kmo mag uw bedrijf maximum 250 medewerkers tellen. Telt uw bedrijf toch meer dan 250 medewerkers? Geen probleem. U kan ook deelnemen op voorwaarde dat u zich inschrijft met een 1 of meerdere kmo’s. Bijvoorbeeld samen met uw toeleverancier of gewoon samen met uw buurbedrijf.

Lees de wedstrijdvoorwaarden. Of schrijf u meteen in voor de nv gezond award 2015. 


design by Zimbo & implementation by e2e NV