U bevindt zich hier:  Toolbox Dienstverlening

nv gezond dienstverlening

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Naast een toolbox voor doe-het-zelvers is er ook een dienstverleningspakket.
Experten helpen u met de opzet van gezondheidsactiviteiten en/of een gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf of organisatie.

Begeleiding voor de opzet van gezondheidsactiviteiten, zowel voor individuele bedrijven als voor groepen van bedrijven. Deze ondersteuning wordt voor het volledige traject aangeboden of voor een onderdeel uit het traject. De begeleiding wordt telkens gegeven in een halve dag, waarbij een expert naar uw bedrijf of organisatie komt voor een overlegmoment. Dit overlegmoment duurt 1,5 tot 2 uur. Nadien ontvangt u steeds een uitgebreid verslag met actiepunten voor een vervolg van het traject. Die kan u zelf uitvoeren of door ons laten begeleiden. 

Het leefstijladvies biedt een korte bepaling van de leefstijl en gezondheidstoestand van de werknemer om daarna een motiverend gesprek op maat te bieden.

Wat is er zo bijzonder aan dit leefstijladvies?
Traditioneel geeft een expert aan welke acties de werknemer moet nemen om een gezonde leefstijl aan te nemen. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien is hoe de persoon hier zelf tegenover staat. Wat ziet hij/zij als haalbaar? Waar heeft hij/zij op dat moment nood aan?  Vandaar dat we in deze consultaties veel aandacht besteden aan de motivatie van de werknemer om gedrag te veranderen.

Als ondernemer (KMO's en vrije beroepen) kan u tot 50% besparen op het netto-bedrag van de kosten verbonden aan deze consultancy door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.

Via de website: www.kmo-portefeuille.be vindt u hierover meer informatie.


Bespaar tot 50%

kmo-portefeuille

Wilt u meer informatie over dit aanbod en de tarieven of wilt u gebruik maken van deze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op via info@nvgezond.be. Wij contacteren u nadien voor verdere afspraken.


design by Zimbo & implementation by e2e NV